Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Thursday, March 31, 2011

Orang Rumah~~~~MaRitZa PereZZZZ

hhihihihii.....Assalamualaikum...ehhehe

maksud orang rumah tu bukan bini ke hape...wuahaahahhaha....ni ha housemate saya pun dah ada belog...hehehe...

so saya nak bagi sokongan kat dia lah...walaupun dia malu-malu lagi...hihih...jangan marah eh Pari

saya saje je nak meraikan kawan yang ada blog nih....jadinye adalah kawan kan...hehe...gediknyaaaaa saya!!


ni saya ngan pari....huahua...

kitorang dah kenal dari darjah 4 lagi taw! dah banyak onak duri dan lautan api yang telah kami harungi...ececehhhh....sampaikan masuk uni pun, uni yang sama...course pun sama! aikkk??? suratan atau kebetulan nih??? heheh...yang poyonya sekarang pun tinggal serumah....tapi saya orang luar (tidur kat ruang tamu) , Pari orang dalam (tido dalam bilik)...hehehe...jadi kami ni MUSUH! hahaha....

to Pari tahniah sebab dah jadi blogger sekarang....jom kita maju ke hadapan! kenapa? kalau takde blog takleh maju ke???hahahaha


ps: niat saya tampal gambar ni bukan ape....ni kegemaran saya ngan Pari...apa dia??? makan!makan!makan! aiiii tengok badan r bebbb

pms: pasni sape plak nak wat blog??? datin ke??? kehkehkeh

1 comment:

OceAnsiLveR said...

wahhhhhhh...terharu sungguh sy ngn kata2 awk tuh...hahaha

pasni datin suh sy ajar dia plak...

papehal....luv u...muaahhhhh3x...