Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Thursday, March 31, 2011

Menanti FOLLOWER ke 101?

Assalamualaikum dan selamat pagi.

entry kali ni ringkas je. bangun pagi, tak gosok gigi. hahah...bangun pagi terkejut sebab tiba-tiba ada suara laki bagi salam. makkkk aih...terkejut lah saya, dah la muka selebet tengah tidur...kol 9 lebih camtu...maklumlah student kan memang dasar tido lambat, bangun lambat! ke saya sorang je camtu?heheh...

kesimpulannya, tadi orang dari pejabat kesihatan datang, kami tak berani buka pintu. semua pun tengah tidur. saya lagi lah, tido betul-betul depan pintu! (tidur kat ruang tamu)....yang tersedar cuma saya ngan datin jew...pari leh syokkk layannn tido plak...aihhhh takleh blah tol

dah setel segala kekecohan, bukak blog, tengok-tengok followers dah 98. jadinya saya merancang nak menanti follower saya yang ke 101.....bukan ada hadiah istimewa pun. tapi azam saya, saya nak review blog itu...

MACAM BAGUS SAYA NAK REVIEW BLOG ORANG NI KAN???

kiranya tu macam penghargaan saya pada follower saya yang ke 101 tu lah....apa makna di sebalik 101???
10 adalah untuk bulan oktober dan nombor 1 di hujung adalah tarikh kelahiran saya , 1 oktober 1988...hmmm dah tua pun.

so bagi sesiapa yang rasa kebetulan dia pengikut ke 101, print screen eh...takut saya terlepas plak...

1 comment:

cEmpAkA BirU said...

anda di tag...

hoye, hoye

http://sicempakabiru.blogspot.com/2011/03/precious-moment-giveaway.html