Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Sunday, March 6, 2011

owh....minorku

salam....

owh these past few days i've been busy preparing .....ha preparing ape plak???? macam busy sangat je ko ni kan....tulah slalu lepak jew...ble dekat ngan due date baru ko terhegeh2 kan...padan muka...hahaha....owh sebenarnye pada 7-8 Mac 2011 ni ianya esok n selasa akan diadakan English Language Conference.....so i xtaw pun pasai apa sebenarnya conference tu....but but....aku terpaksa jugak terlibat....owhhh hal ini kerana! sem ni aku da amik subjek Intro to Literature as my minor subject....so this is my group assignment.....kami kena buat pameran berkenaan individu yang kami pilih...individu tu pulak mestilah individu dalam dunia sastera nih....

pada mulanya kami pilih Robert Frost.....alah yang femes ngan poem 'the road not taken' tu.....alah yang ada dalaam buku skul menengah ,buku sastra tu....xhengat jugak???takpa2...ceq xmarah....


robert frost di kala muda....bolehlah tahan...


Robert frost di kala 'usia matang'....ohohoh

but then kami cam hesitate la plak coz ada 2 group len yang akan buat sal RF nih....so kami rasa cam tak sepesel.....so tukaq nak bt James Joyce plak....then p library nak pinjam buku karya dia, cam takdak hasil la plak...tengok2 ada banyak buku hasil karya William Wordsworth banyak...then cepat2 aku pinjam.....


owh...nama dia susah sebut kan...

so dengan bangganya aku bagi nickname kt dia....

WIWI.....ok dak??? hahaha


macam gud2 je gaya dia berpikir nih....hihi

ohohoh......sok nak bersepiking plak....uisyyyyy.....i lagi sanggup jadi model depan table kitorang tuh...hahaha....kang ngadap orang besar gagap plak...orang besar-besar ni bukanlah maksud dia tu gemuk...tapi cam lecturer ka...taraf profesor ka....wow!

owh shoot! mesti pi tidoq nih...hahah...i nk pektis sepiking dalam mimpi....daaaaaa

sweet dream bebeh.....

2 comments:

JIJI YU said...

muehehe..aku akan cube selidiki sape die ni ek..

Cik Sara Aspalela said...

hehehe.....cari2 kalau brani...hehe