Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Sunday, March 13, 2011

Lee Da Hae and Toilet Paper?

salam I Malaysia......

selamat pagi! pagi lagi nih...bru kol 11.10....owh saya lapar dah nih...rase nak makan nasi briyani gam lahhhh....musim2 orang kahwin nanti baru dapat merasa....aigoooo...lambat lagi oii.....so apa perancangan harini??? hangout with friends??? or just stick to your pile of assignments???? wuahahaha.....


eh apakah tibe2 je masuk gambar ni kan??? korang kenal ke sape dia ni??? kalau kenal takpe...kalau tak kenal pun tekpe....dia ni yang berlakon dalam cerita 'my girl' tu ha....yang popular tu..ramai giler yang minat <---- tapi aku bukan lah salah satu peminat cerita nih kannn....

so apa tujuan aku tunjuk gambar nih???? erkkkk...saje je nak sampaikan pesan kalau korang guna tisu tu, hati2 jangan sampai melekat kat baju ke, seluar ka, cam Lee Da Hae nih.....sampai dia sendiri tak perasan benda alah tu ada kat situ.....kesiannnn...kuang kuang kuang....

so bagi pengguna-pengguna tisu di luar sana, diharapkan anda juga lebih berhati. before kuar toilet pastikan semuanya OK!

2 comments:

AiDa AzRyN said...

lor,tisu ke?XD

eh,aida minat giler dgn cte my girl. :D

Cik Sara Aspalela said...

ak ah...tisu....proses kesat mengesat tak berjalan lancar la tuh