Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Monday, March 28, 2011

1st CONTEST YAYA : CANDID Time..!!


korang boleh klik banner kat atas ni untuk ke blog Yaya Shahrizan

okey...aku nak cari gambar yang betul-betul candid...bukan sekadar ko tak tengok kamera...tapi sebenarnya ko taw ada orang ambik kan kan kan???haha...biase camtu ah...k aku jumpa gambar ni


serius gambar candid!

kenapa aku kata ni gambar candid??? sebabnya kalau aku taw ada orang amik gambar, takdelah kaki aku kat bawah tu terkangkang...oopsss! takdelah...if taw awal-awal boleh aku kasi rapat sikit kaki tu...hehehe

1 comment:

Yaya^Pink said...

tenx sudi join....

gudlux dear....=)