Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU


woot woot....segmen abg Ben lagi oiiii...

untunglah sape yang takde class cam aku ni...hahah (ketawa jahat!)

image

ok abg ben suruh pilih 1 gambar...jadinye aku pilih gambar nih!

sila klik gambar kalau nak pergi ke entri abang ben.

kenapa aku pilih gambar nih?

sebabnya aku rasa gambar ni simbolik pada kehidupan kita taw. maksud di sebalik gambar adalah setiap individu atau manusia kat muka bumi ni, ada cara yang tersendiri untuk survive. kita dikurniakan akal untuk berfikir. kalau lah burung pun taw buat rumah sendiri, manusia apatah lagi kan??? mesti lagi hebat punyerr!

kenapa aku jadi blogger?

kenapa ye? jawapannya mudah saja. aku ni bukan jenis yang suka tulis diari..penat wooo nak tulis tiap hari...tulisan dah la buruk...kalau ada blog kan senang.
ada event yang menarik je, tinggal type sahaja...mudah kan???
tulisan plak smooooth and cantiiiiikkkk jew....takde sape boleh kate tulisan kita buruk!
ehh...ada kaitan??

blog harian yang dikunjungi?

ok lah...kalau aku on lappy je comfem trus on9...nak wat assignment???hmmm tunggu due date dah dekat la gamaknye. so antara blog yang memang wajib aku bukak serentak kat new tab tu???






tu saja setakat ni...k babaiiii

16 comments:

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..

http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Pembawa_Wacana said...

Usaha lagi...mesti dapat jadi macam bro ben jugak nanti...:)

NiSha said...

singgah ..
sy folow.. jgn luper updated..
nnti sy singgah lagi..
http://heandsheloves.blogspot.com/

lenloy said...

bersama-sama maju dalam dunia blogger..

Cik Sara Aspalela said...

hehe...thnkzz semua

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgahh!! (◕‿◕✿)
dari segmen gegar blogger baru
of course dari abg ben!!♥

kalo kita berblogging dgn hati yang ikhlas dan sentiasa memikirkan apa yang perlu untuk masa hadapan kita akan berjaya..usaha lebih dan bak kata abg ben " idea ada dimana2 cuma kita kena kreatif jer.."

salam kenal dari mommy weiyda
keep it up blogging ya!!‎
(◕‿◕✿)


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

cEmpAkA BirU said...

salam singgah...

Penat berjalan-jalan seharian

Jom sama-sama memajukan diri dalam dunia blogger

=)

fashah84 said...

salam ziarah....

semoga terus berjaya dlm dunia blogging ni..:-)

nadiemsharmz said...

salam..jengok2 dari geng gegar BA..enjoy bloging yer!!..oyeah!

snang2 mai la cni....

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

diyana said...

opersi tinggalkan jejak!!datang dari blog abg ben.. ^^

Fuuyooh said...

salam kenal.. pak aji datang dr blog hj ben.. hehe

Cikin said...

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

pRiNCe said...

sy pon blogger baru...
tapi tak dapat nak join....:(
gud lark ye pada mase hadapan...
jom jadi member nk?