Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Monday, March 28, 2011

Contest Natural Beauty


sila klik banner tuk join contest ni ye

contest ni senang gilerrr...xpayah bebel panjang. lagi aku suka!

tinggal tepek 1 gambar individu je....susah wooo abang stalker nak muka suci dari sebarang makeup...

wlaupun aku tak mekup salu aku pakai celak beb...tu yang susah tu...tapi akhirnye berjaya gak aku dapat muka kosong....


ha tengok....dengan mata pandanyerrr...adoiii...

ni zaman sem 3...zaman aku selekeh and tak jaga penampilan...wuahaha

amacam abang stalker?? boleh gambar ni?

nak tag:



2 comments:

Abang Stalker said...

thankd dik sbb join. :) natural nya~ gud luck ye dik. ;)

Hannah Muminah said...

cute ^ ^