Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Friday, March 11, 2011

Contest Posing Paling Cun

salam....hye semua....wahahaa...contest alert!!!

hehehe....contest lagiiii....oiii...join je lah...cambest gitu...hahah....sume contest pun cam best ek....

bila lagi kita nak manfaatkan gambo2 dalam simpanan tu kan....jom layan 


--------------------------------------------------------------------------------

ok jom layan gambar aku plak....paling minimum kita leh tepek 1 gambo...maksimum 2 gambar...

kalau boleh letak dua, kenapa letak 1 je kan kan kan???

huih tamak sungguh!

jap nak belek album dulu...wuahahaha


owh ni gambo pertama...nk yg close up je kn!


owh ni konon dh rasa posing paling cun la ek????

x competitive btol...haah...lantak!

kena tag 3 orang nih!




2 comments:

AiDa AzRyN said...

hamboi posing.. hehe.. nice2. :)
Thanx sebab join contest aida.Gudluck tau!

Cik Sara Aspalela said...

hohohh...mekaseh anjurkn cntest nih...hehe