Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Wednesday, March 9, 2011

Chinese BaRbie Doll popuLAR di KoREA

Wang Jiayun, Chinese high school schoolgirl looks like an inflatable doll.

salam 1 Malaysia!!

ye selamat apgi...baru kul 9 ni ha....heheh...mula2 aku sajikan dengan gambar ini pompuan dulu....ha muka cam anak patung kan3.....hmmm korang taw tak sebab muka dia macam nilah, dia dah popular dalam kalangan netizen di korea....korang taw je la kan...orang korea ni kan taksub bab2 kecantikan nih.....budak ni student lagi....dengan ketinggian 164 cm, berat dia cuma 42kg je.....OMG!!! kurus gilerrrr!

but then tengok2 gambar dia lagi...alahai make up je nih...make up tebal sehhh nak kasi kulit muka licin cam porcelain gitu......nothing special bout it....if it's natural beauty, i will be amazed! seriusly....aku sendiri akan kagum ngan kecantika pompuan tu....walaupun aku pompuan xd nye aku nk jelez...kalau dh memang lahhh aku puji melambung! ecehhhh

budak ni asalnya dari China....duk kat Shenzhen City of Guangdong province in China. tapi body de memang lah tersangat cun! superb! kalau memang dah rangka kecik kan....yang tak bestnye muka dah make up gitu then posing2 muka cam dah takde perasaan.....hahaha agaknya keras sebab tepek foundation banyak sangt! LOL

Chinese Wang Jiayun becomes famous on the Korean internet.

Chinese Wang Jiayun becomes famous, for looking like a sex doll.

Chinese Wang Jiayun becomes the number one search term on Korean search engines.

Living in Shenzhen, Wang Jiayun has become famous on the Korean internet, for looking like a sex doll.

ha tengok2 kulit muka ngan badan lenn tu...aih photoshop lagi....amboi bukan main lg!

Chinese teenage girl Wang Jiayun looks freakishly like a sex doll in her heavily photoshopped photographs.

muka cam tepong gomakkkk

Wang Jiayun poses with a friend.

erkkk nmpk xnormal plak badan kocik gitu....

tapi dia memang cantik then enhance lagi ngan make up n PS....

Wang Jiayun, Adobe Photoshop fan.

owh misai lupe nak cukur ke dik???? make up tebal2 tp nampak kumis plak...spoil!

1 comment:

beena said...

okey...da nmpk da kekurgn die..misai..hhahaha=)