Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Thursday, March 31, 2011

Contest Cik Beba : Mimik Muka Minta Lempang


sila klik banner kalau nak join contest ni yek!

cik beba nampaknya nak menonton muka-muka hodoh peserta.
jangalah dia mimpi ngeri pas tengok gambar-gambar huduh kan.
kalau aku tengok takpe. sebab aku taw memang huduh pun...hahaha

.
.
.
.
.
.
...................................

jeng jeng jeng

mempersembahkan


saya rasa saya memang patut menang sebabnya saya dah berikan yang terbaik dalam proses menghodohkan muka saya ni! (tanda seru ni bukan tanda marah, tapi keyakinan! <--ha camtu)

sekarang tag 3 orang lagi bagi mereka sama-sama huduh jugak! takleh aku sorang je:




ps: cik beba, boleh ke gambar ni?

1 comment:

el-janna said...

wah! gudluck k!
comel