Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Friday, April 29, 2011

Sara & Pari: Our 1st GIVEAWAY!


  • iNI adalah sticky post...entry baru ada di bawah...jangan segan silu baca ye!


Assalamualaikum. selamat tengahari semua...hehehe...

so tetibe je saya and kawan saya, Pari teringin plak nak buat giveaway...so harap-harap ada lah yang nak join eh. 


ni lah banner GA...simple jeww

hadiah lumayan taw! seriously...korang takkan menyesal punye taw! so nak taw senang ke susah contest nih, kite layan syarat-syaratnye dulu:

Syarat Penyertaan :

1) Warganegara Malaysia dan mesti mempunyai blog

2) Wajib Follow blog Cik Sara Aspalela dan Maritza Perez atau nama samarannya Pari. ni supaya senang korang tengok kalau saya ada update tentang GA ni.

3) Buat entry yang bertajuk " Sara & Pari:  Our 1st GIVEAWAY! "

4) Copy & paste banner di atas dalam entry dan side bar blog anda dan jangan lupa link kan ke blog

5) Jangan lupa tag entry anda kepada 3 orang blogger dan inform yang mereka di tag.

6) Tinggalkan comment di entry ni.

Kami akan menggunakan random.org untuk mencari pemenang!
Tarikh tutup : 29 April 2011


HADIAH :


UTAMA 
Contact Lens
(korang boleh pilih sendiri sebab cik Pari ni bisnes lens tapi harga mestilah di bawah RM28)

jangan risau...memang cun!

HADIAH SAGUHATI

TOPUP RM5 UNTUK 2 ORANG




RUJUK SENARAI PESERTA DI SINI




ps: kalau peserta tak lebih 10 orang, secara automatiknya terbatal....sekian terima kasih

Wednesday, April 27, 2011

dah hilang camane nak cari?

assalamualaikum!

hehhe....setelah beberapa hari tak menconteng kat sini kannn...eh ke beberapa minggu? ntah lah...lost count oredy. sejak bermulanya minggu pulun assignment last minute and exam terkejut memang dah takde masa nak update blog nih. takde masa ke malas? malas sebenarnya. ni pun dah habis exam sabtu yang lepas. iaitu pada 23hb april. saya ada 2 paper saje. then kemas-kemas rumah, angkut semua barang bawak balik kluang...fuh penuh 1 kereta beb...memang tak tinggal walau sehelai baju pun kat rumah sewa...padahal bulan 9 nak masuk balik untuk sem8...hihih...

tapi yang tak bestnye  cuti 2 minggu jew....sebabnya 9 mei ni saya dah mula berpraktikum di SMPK Vokasional Indahpura di Kulai, Johor. sekolah tu adalah untuk murid-murid pendidikan khas. ha saya akan praktikum di situ lah....aiiii takutnya. kena ajar murid bermasalah pendengaran plak tu. aiiii kod tangan saya belajar time sem 2 dulu. lupe dahhh! terpinga-pinga lah nanti ni kan.

ha pasal my 1st giveaway yang dianjurkan bersama CIk Maritza Perez tu kan...lagi 2 hari je taw untuk join. secara officialnya akan taman pada pukul 12 tengah malam pada 29 april....so bagi sesiapa yang berminat silalah join. heheheh....

emmm esok nak pegi sekolah nak jumpa pengetua...kenal-kenal lah dulu kan. kalau boleh nak mintak asrama kat situ. tak larat lah nak bayar sewa ngan deposit tu...dok 3 bulan je pun.

ps: bagi sesape yang baca entry ni korang dah join GA belom? heheh
pss: ha pasal tajuk entry dah hilang mana nak cari tu kan...korang dapat agak ke apa?

Sunday, April 17, 2011

Caci Maki

Assalamualaikum....hehehe...

orang kite sekarang nih...kuat benar berpolitik. okey boleh diterima kalau nak berpolitik. tapi saya rasa tak perlulah kita menggunakan bahasa yang kasar untuk menyatakan pendirian or pendapat kita kan?

saya rasa bahasa melayu ni cukup kaya jadinya kalau tak guna bahasa kasar pun boleh menyatakan pendapat anda kan? bahasa yang kasar tu macam mana? ha contohnya kata 'eh bangsatlah ko nih', 'hmmmm sokong parti BN, memang pencacai2 BN'. ooopsss!

ok sekarang nih...saya tak berminat dengan politik. kenapa? sebab saya rasa mana-mana parti pun corrupted. tak leh pakai...ini pendapat saya...owh ingin dinyatakan di sini...saya tak guna bahasa kasar pun untuk menyatakan pendapat saya ye...ye betul....

kadang-kadang saya tengok orang terlalu taksub sangat dengan politik. kenapa? maybe mereka ada tujuan dan matlamat mereka sendiri. saya? owh mungkin belum sampai seru untuk saya aktif atau gian berpolitik.

dan pada mereka yang kuat benau berpoltik...jangan lah sampai gaduh-gaduh sesama islam...caci maki antara kita. ye mungkin pendapat kita berbeza...tapi cuba hormati seseorang itu. jangan hanya kerana dia tak sependapat and tak sealiran dengan kita dia tu 'cibai', 'bangsat', 'melayu kafir'. ye tidak ye kawan-kawan. tak perlulah nak bergaduh sesama islam nih. melemahkan bangsa je. owh ini hanya pendapat saya saja..ye sapa lah saya ni untuk berkata-kata. bukanlah ahli politik yang tersohorrr....

terima kasih sudi baca.

ps: BAHASA MELAMBANGKAN PERIBADI

Ha Tepek Gambau Besau nau!

Assalamualaikum....hehhee...

uiii udah lama ya tidak update ini blog....kenapa ya?? apa buzy benar? iya memang busy...pagi tadi saja dah exam 1 paper....sem ini sangat2 busy lah kawan-kawanku....jadinya bila badan lesu and otak serabut takdenye mood nak ngupdate ini belog...aduhai...

ape ke hal nya tajuk di atas tu? aihhh pasal tepek gambo? apakah? begini ceritanya...perasan tak selalunya ada blogger yang suka tepek gambar sekeping ke , 2 keping ke kat entry mereka? kenapa eh? sebabnya entry mereka tu langsung takde berkaitan dengan itu gambo....hehehe....

eh apesal saya nak sebok plak nih? suka hati mereka mereka itu lah nak buat ape pun...dah nama pun blog diorang....isy2...nak kena cili ni tangannya gatai no tulis entry gini....

emmm...kalau camtu...saya bercadang nak turut jejak langkah mereka tu lah...hahaha...meh saya nak tepek gambau banyak2....wuahahahah....terasa berkuasa plak tetibe!


ha berani arrrr kutuk...memang kena terkam la gamaknye


perasan diva...huhuh


ni kurang perasan sket...tercover dengan adanya kawan2..heheh


koya benar


terima kasih kerana bertahan. kalau nak kutuk sila tinggalkan komen. hahaha

ps: doakan saya boleh jawab paper seterusnya dengan hati yang tenang, cekal, amanah, berkaliber dan efisyen!

Wednesday, April 13, 2011

GA Perkenalan


klik pada banner kalau nak join...hehe

nak tag:

Cik Zai Penang Giveaway

klik pada banner kalau nak join..hhhe...

just a simple and easy cheesy giveaway...hehe.....

~ izzlorna.com 1st Special Giveaway ~


klik pada banner kalau rase berdebar2 nak join ! hehehe..

owhhh ku di tag empunya GA ni...so apa salahnya kite bagi support kn....

sama-sama menyokong each other...ewahhhHH

lagipun hadiah menarik taw! tapi tulah saya ni bukan dalam golongan yang selalu bertuah ..senang2 je nak menang! takde2...kali ni nak jugak menang!

nak tag:
http://niesaazizan.blogspot.com/

Friday, April 8, 2011

White Pouch GA oleh 'Lulu Caldina' DAN 'Lenloy-Closet

White Pouch GA oleh \

klik pada banner kalau nak join eh...heheh

nak tag:


Cute Couple Contest


klik pada banner kalau nak join contest yang cute ni ye...eheheh'


SYARAT-SYARAT:
  1. Mestilah mempunyai blog dan mestilah followerwww.ciksucatalyst.blogspot.com.
  2. Buat entry yang bertajuk "cute couple contest".
  3. Letakkan banner gambar di atas di sidebar & entry dan link ke blog ciksucatalyst.
  4. Upload gambar bersama orang kesayangan anda,tak kisahla,ibu,ayah,anak,suami,kekasih,kawan dan sebagainya tetapi mesti couple okay,maknanya gambar anda dan pasangan.INGAT,mesti ada gambar anda okay:)
  5. Buat sedikit 'caption' yang menarik,dan kreatif.kalau nak cerita pasal gambar tersebut pun,tidak mengapa:)gambar dan caption yang menarik akan di pilih sebagai pemenang.
  6. Tag seorang rakan anda.make sure dia tahu la yea:)
  7. Tinggalkan link entry anda di petak komen di bawah.
  8. Tarikh tutup penyertaan 26 April 2011 dan keputusan adalahMUKTAMAD.
HADIAH-HADIAHNYA:

TEMPAT PERTAMA : RM40 +PRODUK KESIHATAN.
TEMPAT KEDUA       : RM30+ PRODUK KESIHATAN.
TEMPAT KETIGA      : RM20

hehehe....setelah melayan syarat-syaratnye...mohlah kita saksikan unsur kegedikan and gaya yang poyo kat gambar bawah ni ha...hohoh

 'Riang Ria Budak Mashammm di Bukit Tinggi'

ohoh...entah hape2 je caption tu kannn...ehehhe...gambar ni time gi bukit tinggi...best taw kat situ...ada perkampungan jepun dan macam-macam lagi. yang len tak hengat nama! hehehe...sejuk je sini...tapi time ni hujan...dekat je dengan genting highland....so bagi sesape yang belum pergi, silalah pergi...seronok taww! ek eh ape promosi tempat plak nih,...ahah...sudah2, tamat di sini saje.

tugas nak tag kawan plak....emmm nak tag:



ps: owh malunya saya menayang gambar nih...hahah...*tutup muka!*

Separuh Nafas~~haihhh

Assalamualaikum.... 

saja nak berkongsi cerita....saya sekarang ni sudah semester 6...so faham-faham lah kan, comfem assignment berlambak dengan proposal tesis lagik! aduhhh....proposal baru je hantar petang tadi. aiii kelam kabut nampaknya...maklumlah baru buat semalam. tulah akibat buat kerja last minute. sekarang ni tinggal lagi 1 assignment jew....ha tu yang bertulis. yang amali toksah cakap lah...tak setel lagi nih...


sok hari jumaat kan...eh bukan! hari ni dah sememangnya hari jumaat. kol 3 ada clas mandarin. kena berlakon untuk sketsa- dialog sah-sah la tak hafal langsung...aiii apa nak jadi ni kan. minggu depan ada ujian mandarin secara lisan plak. minggu ni bertulis. nasib lah itu cuma kursus audit saja. maksudnya tak masuk dalam pointer kita lah sebab subjek ni saja-saja ambik kasi tambah tensen lagik! hahaah


aduh lagi stress tengok gambo ni! hahah

tadi semata-mata nak setelkan proposal saya terponteng 2 class minor saya...aduhhh sebenarnya kelas yang pukul 6 tu tak rancang nak ponteng pun. tapi disebabkan kami berlonggok depan bilik tunggu lecturer tak mai dah sampai kul bape dah....bila nak balik rumah dah hujan plak! fuhhh~~~


hari isnin ni hari last untuk hantar assignment EDU, ingat nak pulun hujung minggu ni buat. tapi nampaknya bertimpa-timpa program kena hadiri. besok malam ada latihan muzik tradisional kol 8. hari ahad plak ada bengkel praktikum. emmmm....minggu depan untuk muzik tradisional dah penilaian individu dan hari sabtu dah exam! omg! malam nye plak ada persembahan muzik tradisional untuk penilaian kumpulan plak! seee memang padat kan jadual saya. hehehe...poyo entah-entah ada lagi yang lagi busy dari saya kan...saya je yang kecoh sangat nih.


bila  dah busy macam ni, badan jadi sakit-sakit. nak makan maggie pun dah tak selera. kalau boleh nak makanan yang proper. yelah kita dah penat, mestilah nak makan benda sedap-sedap sikit!

 takmo benda alah ni lagi dah

tadi kol 11 lebih disebabkan lapar sangat, saya ngan datin kluar pegi beli burger. ada 1 tempat ni burger nya memang kegemaran kitorang! syiokkkk! thumbs up lah kat abang tu! saya and datin makan burger daging double special cheese...wahahahaha

 susah nak makan wooo...cam biase makan burger muka mesti pijar! apesal? sebab makan comot sampai sos ada kat pipi, hidung semua. nasib tak masuk mata!

so sempena minggu peperiksaan yang semakin hampir ni saya ucapkan semoga berjaya! study smart okeh...jangan sampai lupa makan taw!



Thursday, April 7, 2011

Blog MummyAyu Makeover Giveaway


KLIK pada banner kalau nak join keh


Senarai Peserta- Sara & Pari: Our 1st Giveaway

 Assalamualaikum.....bagi peserta yang dah join sila cek nama taw! senarai ini akan sentiasa diupdate....kalau nama takde tolong gitaw keh...mane taw saya silap pandang ke....
  1. http://fatenfuckinweirdsadlifesherenafter.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway-contest.html (tiada banner di sidebar)
  2. http://syu90contest.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  3. http://kinoskoko.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  4. http://syafiqahalya.blogspot.com/2011/04/sara-and-pari-our-first-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  5. http://princesseunhyuk.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  6. http://farahinfahrenheit.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  7. http://stayinheart.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  8. http://hazzwanie.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tidak dijumpai. sudah diculikkah blognya?)
  9. http://chomsky47.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  10. http://laykamozaro.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (entry tak jumpa)
  11. http://nurul-story.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  12. http://theonlygadis.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  13. http://sicempakabiru.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html  (tiada banner di sidebar)
  14. http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  15. http://ogy2112.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  16. http://kzoeozk.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html 
  17. http://ga-contest-segmen.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  18. http://cokladd.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  19. http://sunshineandsunlight.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  20. http://widadcutieygirlz.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  21. http://taufidris.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  22. http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  23. http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  24. http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  25. http://pikapikahu.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  26. http://mamaizzul.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  27. http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  28. http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  29. http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  30. http://nanakimie.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  31. http://monsterbunney.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  32. http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  33. http://nettskerepek.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  34. http://chentaena.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  35. http://syazzannychesoh.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  36. http://zaiikulim.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  37. http://gengggkapak.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  38. http://ajumohit.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  39. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  40. http://shafildabaharuddin.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  41. http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  42. http://mummymairacontestga.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  43. http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  44. http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  45. http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  46. http://sitiumairahsaat.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  47. http://syahmisygsyazwany.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  48. http://ceritapadlie.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  49. http://fatinlokman.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  50. http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  51. http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html  (tiada banner di sidebar)
  52. http://www.herstoriie.com/2011/04/sara-and-pari-our-1st-giveaway.html  (tiada banner di sidebar)
  53. http://shafiq-asimplelife.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  54. http://izzlorna.com/sara-pari-our-1st-giveaway
  55. http://lifeofsamurianz.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  56. http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-ga.html
  57. http://missmasyitah.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html  (tiada banner di sidebar)
  58. http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  59. http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  60. http://nabilasaat.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  61. http://storybydini.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html 
  62. http://ibuhadif.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  63. http://bicarahaticinta.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  64. http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  65. http://heartof-miszsyida.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  66. http://suzie284contest.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  67. http://nisajijah.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  68. http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  69. http://cselalu.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  70. http://sallyyatiey.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  71. http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  72. http://mahalucky79.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  73. http://mamazureen.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  74. http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  75. http://gdispink93.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  76. http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  77. http://ady-shariz.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html 
  78. http://zazaxoxo.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  79. http://awekelantan.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html (tiada banner di sidebar)
  80. http://creamshake.blogspot.com/2011/04/sara-and-pari-our-1st-giveaway-one-more.html
  81. http://akulahstrawberry.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  82. http://inibelogfyna.blogspot.com/
  83. http://miszrockers.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  84. http://shahzurahabibcontest.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  85. http://fiezayie.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  86. http://rosilahi.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  87. http://mamakawai.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  88. http://inahasan.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  89. http://join-giveaway.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  90. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  91. http://whitecappuccinol.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  92. http://dieyamir.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  93. http://rinna57.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  94. http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html 
  95. http://contestandme.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  96. http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html 
  97. http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  98. http://whackaholicatira.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  99. http://mamaqiscontest.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  100. http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-five-away.html
  101. http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  102. http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  103. http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  104. http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  105. http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  106. http://aanie.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  107. http://ayuayu101.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  108. http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  109. http://aquazeyra.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  110. http://shafikascontestsblog.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  111. http://bicarahatimimi.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  112. http://bicarahatimimi.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  113. http://ady-shariz.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway_24.html
  114. http://ezz-syaz-one.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  115. http://syilasyira.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  116. http://ainabazilah.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  117. http://chentacontestdanga.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  118. http://aquazeyra.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  119. http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  120. http://neaflerida.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  121. http://harihtalutadiyias.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  122. http://blogdanaku.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  123. http://emmileen.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  124. http://taufikmaria.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  125. http://usharapa.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  126. http://qard91.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  127. http://erawatie18.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  128. http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  129. http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  130. http://asyikbercontest.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  131. http://norazwa50.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  132. http://norliza989.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  133. http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  134. http://inasepi.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  135. http://izancute.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  136. http://princessdelliza.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html
  137. http://blogjuniza.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html

Terima kasih bagi yang sudi join....All the best keh...bagi sesape yang takde link kat atas tu, gtaw lah ye...mane lah taw saya terlepas pandang ke....

ps: bagi sesiapa yang takde banner kat sidebar tu..harap maklum ianya sudah dinyatakan dalam syarat-syarat penyertaan. agak tidak adil bagi mereka-mereka yang mematuhi syarat.

sekian terima kasih.

Assalamualaikum. Terima Kasih...hehhee

Cantik tapi Jangan Disangka Baik...ohohoh

Assalamualaikum....meh saya nak share gambar lagi..pasal haiwan yang nampak cute and cantik je...tapi sebenarnya memang berbahaya beb! kadang-kadang dorang ni poisonous and macam-macam lagi lah! jom kita tengok budak cute mane yang bahaya sangat tu?

Pufferfish

alolo cutenyaaaa PUFFERFISH ni! awwww....nak pegang!

eh tapi bahaya taw walaupun comel....ikan ni berada di tangga kedua bagi haiwan vertebrata beracun! dasat hang nih..

takde antidote taw....dah sah-sah tak nak pegang lagik!

Slow lorises

Slow loris


ha ni ramai orang dok bela kan! tapi bahaya...satu-satunya mamalia yang beracun!

Moose

MOOSE...

nampak muka agak-agak poyo kan! uisyyy dia ni jangan bimbang dia tak beracun!

eh tapi dia ni garang okeh....akan menyerang jika diganggu...kadar manusia diserang Moose adalah lebih tinggi dari Incik Beruang serang manusia taw...

Big cats

Big cats


Cassowaries

Cassowary


bahaya sebab dia menyerang menggunakan kukunya yang tajam! beware!

Blue-ringed Octopus

Blue-ringed octopus


kalau kita terpijak je budak nih...terus digigitnya kite! bahaya owh! beracun dan tiada antidote..
erkkk...

Bears

Incik Beruang yang boleh menjadi ganaz...oiii saya baca buku cerita dulu kala dia kata kalau kena kejar boleh je buat-buat tidur....leh caye ke?

Poison dart frogs

Poison dart frog


beracun! orang asli amerika guna racun katak ni sapu kat anak panah dorang...fuyyyooo

Giant anteater

Giant anteater


ceh walaupun dia ni nampak lemah lembut dan hanya makan semut...tapi korang takkan sangka dia ni samseng jalanan!

skali tibai guna kuku...hancuss

Wolverine

Wolverine


hehehe...cite x-men ke? bahaya...dah la kuku tajam and boleh kalahkan moose and beruang...

tapi dia ni pencuri makanan tegar!

Pfeffer's Flamboyant Cuttlefish

hmmm senget-senget kepala tengok gambar nih...apakah?

Pfeffer's flamboyant cuttlefish


ha bace leklok nama budak nih...budak beracun ni...

Leopard seal

budak ni memang jahat wooo...dah la makan penguin yang cute...

dengan manosia skali dye heret masuk air...ada yang mati taw....wuwuwuwu

Gila Monsters

gila lah! nama budak nih 

Gila monster


cam biase ha...ada racun woii....apa macam-macam racun daaaa

Elephant

cik gajah yang comel....awak ni pendendam kan?

cik gajah: ye memang saya ni pendendam gajahnye...so beware lah

pesanan penaja: jangan cari pasal!

Monkeys and apes

Monkeys and apes


jika digigit, maksudnya kita ni lah yang kena gigit. bukan kita gigit dia! cehhh

boleh kena penyakit hepatitis owhhh...lagi plak kalau kena serang ngan beruk besar-besar tu ka..nayalah korang...

sakit hati lettuw tak dapat jadi manosia (sindiran pada Teori Darwin) hohho