Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Friday, April 1, 2011

Boy bands or Uncle bands???

Assalamualaikum!

hehehe...tibe-tibe saya teringan zaman time muda-muda plak...time boy band dari UK and US nga meletop! auwww...hot wehhh...mse tuh sume ada name card yang ada gambar-gambar boy band ni. antaranya N'sync, westlife and bacstreetboy...tapi saya minat N'sync wehhh...lagu memang cara ahhh....N'sync ngan Bacstreetboy mimang rival ehhh...even peminat pun memang gaduh arrr sape best....saya stick to the one la bebeh...hehehe...

 ha ni antara boy band yang fofulerrr gileeer time muda mudi dulu...time nih saya dalam area darjah 3-6...dorang memang powerrr r...sume masyuk minat kat dorang. saya lagi lah...asal hensem jew layannn...lagu plak rancak....lagu-lagu time ni sama ada pop tak pun jiwang leleh cam New Boyz tu...haahaha....disebabkan pengaruh boyband yang meluas, maka Malaysia pun tak nak kalah wehhh....muncul lah boy band malaysia yang lagu tahap jiwang leleh. nyanyi kalau boleh suara nak sengau! ooopsss tak menyentuh mana-mana pihak...hahaha

then majalah mangga memang fofulerr la time nih. biasalah majalah yang penuh ngan publisiti murahan. gambar seksi meksi, photoshoot wajib kat kolam! artis wanita plak mesti nak dikaitkan bercinta....cehhh penulisan pun yek yek ooo je konon bercinta tapi it turns out itu sinopsis untuk drama...ececehhh....

 bajet kalau amik gambar seksi tahap gaban boleh terus fofulerrr ke??? hmmm mimpilah...orang sedap je tengok aksi-aksi camtu....eh by the way, ada lagi ke majalah mangga ni?

time ni sape yang fofuler eh??? mestilah artis remaja tangkap lelehhh...melelehhh wooo kalau dengar lagu dorang...fuhhh terbaekk!hahaha

 masa ni mereka-mereka ini bertakhta di hati peminat sampaikan ada tren telemovie beb....tapi sedap weh...penah tengok?

 cite gini hot taw dulu...memang best!

but then bila artis indie kat barat meningkat naik, maka perubahan turut berlaku kat mesia nih...dah kurang laku dah budak-budak sengau nih....time sekolah menengah kita dah dihidangkan dengan muzik yang lebih berat dengan maksud yang lebih mendalam. time form 2 dululah avril lavigne start famous beb....time tuh dia ganaz lagi...alih-alih sekarang dah jadi minah pinky plak...kan

 ha time ni semua nak nyanyi lagu skater boi lah, perfect lah and macam-macam lagi. apa barat buat semua kita nak ikut kan???

sekarang ni lagi lah macam-macam. video klip tu kalau boleh bogel pompuannye, memang nak bogel agaknya. budaya barat dah terlalu mengarut nampaknya. sape-sape yang ikut tu pun memang mengarut! cettt budaya kita lagi menarik apa...buat apa nak ikut budaya barat yang bukannya betul sangat tu. tak elok...tapi kalau ada yang elok tu boleh je kalau nak contohi. ye tak? 

ni baru arena muzik kita yang dipengaruhi barat. belum arena perfileman lagi...betul tak??? kita sambung nanti pulak ye...

thankz bagi yang sudi baca...muax! <---- owhhh gediknyaaa


4 comments:

Eza Ridzwan said...

zaman akak sekolah dolu yg femes New Kids On The Block...fuhh!!!budak² sekolah suma pakat tiru cara diorg pakai...GQ...itu citer 20 thn yg lampau..hehehe...skang nie dah x bape nak layan sbb usia dah makin lanjot...anak dara akak suka benor kat adira...suka laa gedik² camtu..

Cik Sara Aspalela said...

haha...nk wt cane...artis skrg makin seksi kak....tengok lah klau p award tu sume nk dtayang

Mr iz said...

eh aka eza kita sezaman la..he he he .. milli vanilli... bros... ha ha.... lawk je ... he he he... tapi aku rock kapak... sesekali cuci otak gak layan gak...he he he... muzik kan tiada sempadan...he he he..... tu la kita patut naikkan irama kita irama malaysia.. irama asli..keroncong...tapi adke orang nak layn...he he he.....

Cik Sara Aspalela said...

hehehe...ada je org layan...citarasa kn berbeza mr iz..heheh