Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Wednesday, April 6, 2011

Mencari Juara- 'Beruang Durian' yang sebenar!

Assalamualaikum...hoh! bangun tidur je tengok housemate ku dah beli durian beb....dorang memang gila durian! siap masak nasi nehhh...lauk segala....katanya kalau nak makan durian better makan nasi dulu...heheh...apa-apa je lah labuuuu

pas makan nasi bermulalah episod baham membaham durian-durian itu. saya makan 4 ulas jew....bukan gila durian sangat pun!

tapi tengok pari laju je nih! saya pun kata di akhir program akan umumkan pemenang dengan gelaran 'Beruang Durian'! the ultimate winner nih....hahahahah.....aishah makan selowww jew....katanya menikmati lah tu....ecehhhh.....

saya awal dah give up....kata-kata dari aishah: 'eleh kalah sebelum bertanding' katanya??? hehehe...maafkan daku...kang termuntah plak kang...hahah..

dah macam perkara biasa bila pegi Kolej Harun Aminurrashid tu...orang dok berlonggok kat tepi longkang makan durian...longkang dalam lah....tepi sungai plak tu...ceciter ceciter! pemandangan cantik katanya!

dah merasa ke penangan musim durian korang-korang????


ada penah makan ni??? wow!

kata pari kalau dapat 'kucing tidur' and durian eskrem ye sedapppp...

owh apakah terma-terma khusus ini!


4 comments:

ciK pAri said...

so, siapakh digelar beruang durian???kehkehkeh

Cik Sara Aspalela said...

orang tag sebok komen ni lah...hahah

gadis kepastian said...

wah durian 2 warna merahhhhh

cikmima said...

saya suka durian :)

salam ziarah
New entry:
http://cikmimagebu.blogspot.com/2011/04/kenapa-saya-suka-pakwe-saya.html