Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Tuesday, April 5, 2011

Yuyu Zulaikha-Ferrero Random GiveAway


klik banner kalau nak join...

assalamualaikum...hehehe..baru nak bagi salam kan.

ni ha yuyu ada buat random GA you! hadiah cokelat plak tu! me likey!

blog yuyu ni best okeh! sebab gaya penulisan slumber and sempoiii jew...mane ada orang gaya penulisan hiperbola macam dia!hehehe...

pandai dia wat gaya hiperbola tu...hehehe...

nak coklat!nak coklat!

5 comments:

Yaya^Pink said...

dear kamu kena tag..ehehehe

http://yayashahrizan.blogspot.com/2011/04/giveaway-purse-polo-by-darkbatman.html

solo molo said...

datang dari Ga yuyu...


sape nak menang ipad 2 ???
klik > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

il ya na said...

kalau xdpt ferrero ada orang nak bagi rm50

http://ilanilyana.blogspot.com/2011/04/jom-juin-bloglist-kite.html

cik fza said...

dtg dr blog kak yuyu.
kita join jugak.
all the best. :)

MaIzUrA said...

JOM JOIN MY GA
http://akulahstrawberry.blogspot.com/search/label/%E2%9C%BF%201st%20GiveAway%20Strawberry%20%E2%9C%BF
http://wanmyzuracollections.blogspot.com/search/label/1st%20GiveAway%20by%20Wan%20Myzura%20Collections
HADIAH LUMAYAN MENANTI ANDA