Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Sunday, April 3, 2011

CONTEST MAKE UR OWN SMILE


klik kat banner kalau korang nak join jugak....hehehe

tak payah cakap banyak...saya tunjuk gambar je...gegegege


kasi gambar ni je lah....senyum dalam keadaan tenang! hahaha....

ok nak tag:




2 comments:

EDlinaaJohari said...

waduh2! sgt comel :D
TQ join! td bru je nak pilih pemenang dah.nsib baik u cpt huhu.

Cik Sara Aspalela said...

hehehe...amboi cptnye nk plih pmenang...nsib smpt join..hehe