Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Saturday, April 2, 2011

Ouh Ouh Waa!: My First Giveaway


klik pada banner ok kalau nak join.

then kena tunjuk muka plak with make up or natural beauty pun okeh...hehehe...saya tak make up pun selalu kalau keluar rumah..so layan je lah mane-mane gambar pun kan


so kalau kluar dating pun macam ni je ah...sebab saya rasa kan3...
kalau saya make up tak cantik...hahah tak pandai kan...

so sesape nak join klik pada banner lah ye!

2 comments:

WaA said...

hye :) thank you sbb join
btw natural beauty is better kan.
u tak payah pakai makeup pun. kulit dah cantik !

Cik Sara Aspalela said...

hye...thankzzz! hehe