Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Tuesday, March 15, 2011

Contest Sweet Face & Style Gituuuuu


Baiklah kawan2....contest ni dianjurkan oleh CIK SHAA BONITAA

OKEH2...aku nak copy paste syarat2 takleh arrr....disable right click kan...
takpe....persetankan semua itu! muahahah

tampal gambar aku sekarang jugak!
susah jugak nak cari muka sweet nih...sebab kebanykan muka toya, poyo je...
takpe, nasib baik aku ni gigih berusaha..teruskanz!


ha ni la gambar yang sweet and style tu.... (uhukz...terasa len macam bila tulis ayat yang sedemikian)

ehehe.....sweet sebab apa?? sebab muncung mulut cam ikan kottt....

stylee sebab apa plak??? uisyyyy sebab pakai baju kurung ah....

stylo mylo apa pakai baju kurung nih! tak gitu?

semua syarat sudah ku penuhi.

tinggal hajat penganjur yang terakhir je nih....

aku nak ajak konco2 join:





3 comments:

shaa bonitaa said...

cumelnye berbaju kurung..heee...tenks taw join my contest..heee =]

Nem0 o0h Nem0 said...

alahaiii comelnyer gmbar ni..hee

fRaMe+LenSeS said...

sweet dah tara tu.. nadh suka ja tgk.. all the besh ya.. ;)