Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Thursday, February 24, 2011

Bye Pekan Koboi...Hellow Kluang!

salam....

ye betul tu....
aku kan meninggalkan bumi tanjong malim ni esok pagi....
hahaha....sangat2 eksaited yowww...

truth is....semenjak aku blajo kat UPSI nih...

MEMANG AKU TIDAK PERNAH BALIK KE KLUANG SECARA SAJA-SAJE!

maksud aku....kalau ad cuti panjang pun baru aku blik...

cuti raya ka,

cuti raya ka,

and cuti raya....

other that cuti2 yang sedemikian...

memang aku xbalik...

slalu kan budak2 nih hujung minggu je nak balik...

oh maaf aku bukan begitu...
sedangkan cuti study week yang seminggu tu pun aku tak balik taw...

hebat kan aku???
hahahaah......

yay nak blik!!!

p/s: balik pun sebab ada appointment gn doc..kehkehkeh

2 comments:

JIJI YU said...

aku nak suh adik aku masok upsi jgk la camtu..baru die tak balik ghumah dan tapau topup aku..ehehe

Cik Sara Aspalela said...

wahahaah....jahat no hang nih......stakat topup 10 hengget pun nk berkira...hahaha