Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Wednesday, February 23, 2011

Makan gila gila!

salam.....

tersebutlah alkisahhh.....
lala mengidam nak makan chicken chop...
so harini kol 8 lebih camtu pari,lala and me pun merempit g kedai depan khar tu....
ehmmm....tapi cam xbest la plak...
kecik je portion....eh kecik ke sikit eh....kehkeh...
haritu besar jew ayam tu...
pas makan pening2 lalat nak muntah...hahaha

fuhhhh kan syok kalau dapat yang macam nih!

then lala nak buat gila.....
dye kata nak pi makan nasi goreng ayam kat JARIR....
aih aku on jew...
demi kawan terchenta! aku sanggup!
aku order hot choc.....terbaik ahhh
and tak dilupekan kuey teow daging....

courtesy of google je nih....xd la aku snap pix tadi...hahah

hot choc tadi memang terbaekkkk !!

ha...terlebeh makan mencungap jugak nak habiskan...berpeluh2 aku,,,,,
erkkkk pastu nak termuntah...
TAUBAT! LEPAS NI TAK NAK BUAT LAGI DAH!!!!

2 comments:

Anonymous said...

mkn byk gilerrrrr.......ishhhh3x

bunga said...

kegemaran bunga jueh tiaw..