Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Monday, May 2, 2011

Pengumuman Pemenang Sara & Pari: Our 1st Giveaway!

Assalamualaikum semua.....


sorry la lambat sket update pemenang...sebabnya pc kat rumah saya ni berat...so memang slow gilerrr kalau nak surf internet....give up ah...dah kt rumah memang tak on9...cesss...akan ku buang segala enda tak berguna kat pc itu! ni pun on9 kat lappy ngan bahagianya sebab pari dah anta router wifi...heheheh...suke!suke!

baiklah...xmo cakap banyak...jom kita tengok keputusannya..

Bagi 2 orang yang menang topup RM5 setiap satu:

Peserta ke 18:

http://cokladd.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html

Peserta ke 123:

http://emmileen.blogspot.com/2011/04/sara-pari-our-1st-giveaway.html


Baiklah tiba masa untuk mengumumkan pemenang hadiah utama!! jeng jeng jeng.....huuuu~~

Peserta ke 90:



Tahniah diucapkan kepada para pemenang.....dan tahniah sekali lagi kerana anda mematuhi syarat. terima kasih juga pada yang sudi join. terima kasih banyak-banyak.

ps: kepada para pemenang sila inbox saya kat facebook boleh?








12 comments:

K.zoe said...

ala., xmemang// huhuhu;..

Cik Sara Aspalela said...

kte pn salu sedih xmenang GA...heheh

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


tahniah kpd para pemenang!!

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

hamzah ian said...

aku ak menang gak.. sob2

leen said...

.

leen said...

salam leen dah msg kat fb

id fb:Edleen Ismail

fa10 said...

tahniah... hukhuk, i tak berjaya!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Alhamdllh,masih ada lg rezeki tuk k.atie..makasih!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

k.atie dah email sara ttg pilihan k.atie..TQ

syuhada said...

thniah kpd yg menang..

Izan Ishak said...

tahniah pada semua yg menang~

josrevalution said...

salam kenal..hehe,baru nak frenly..followed u blog..pls folo back yer..tq
cara supaya right klik dan hight light teks tidak berfungsi di sesebuah website(blog)