Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Friday, December 24, 2010

Riang Ria Budak Nakal...teheee

Al-kisahnya lah tadi petang aku,mak and my lil sis: farah duk borak-borak sambil makan spageti carbonara gitu...heheehhe
entah macam manalah kan leh termasuk bab perangai aku time kocik-kocik dulu...eh sebelum aq melalut lebih panjang ingin aku ucapkan tahniah kat fara coz dia dapat 6A for PMR...keep it up girl!

Ha sambung balik. Mak aku kata antara kami 3 beradik, aku yang paling nakal. Kenapa ha???isy aku cam rasa aku baik je kannnn...heeeee....then aku jawab lah 'mak, budak nakal kan pandai dh beso nanti!'....ha pandaila sangat knnn...

Antara peristiwa yang mak aku kategorikan nakal, tapi pada aku comel and riang ria kot:::heheheheh:

  • mak aku kata, aku ni pantang diajak berjalan....comfem nak ikot sape jew....ada tu, india anta ayam kat rumah (dulu mak niaga time aq kecik). uncle tu saje je cakap 'jom!'.....konon la kan nak ajak2 ayam.....ehhhh aku apa lagi terus sarong selipor nak ikot uncle tuh....aiiii apa lagi menjerit la mak aku 'anak aku!!!!'...hahaha...sorry mak....I dari kecik-kecik memang dah amalkan sikap 1 Malaysia!heee
  • ha lagi kan....mak aku kata aku ni tak taw malu!kalau datang rumah orang gn slumbernye aku manjat kat kusi sofa orang tuh....aiii tergolek sane sini.....mak kata sampai dia malu nak g rumah orang...haha
  • then aku ni laju lari time kecik-kecik taw (mak ingat dah beso aktif sukan...emmm haramm,hehe). if g mall ke apa mak memang kena watch out lah takot aku mencicit lari...hbis mak kena kejar...lagi mak kejar, lagi laju aku lari, terror kn???
  • aku ni suka main luor rumah....nanti bertempiaran lah aku lari kt jalan depan rumah....so for my safety mak bawak la g taman....ingatkan taman mainan besor senang la nak jaga kan???isy rupanya mak dah salah perhitungan!lagi besor taman lagi susah nak cari...cepat je aku mencicit lari..budak ramai plak tu..susah nak cari...aduiii mana anak aku!hahah
  • pernah tertukar parents seh aku ni kat mall...!yang poyonye tertukar ngan budak cina....time kecik kan aku putih cam cina (tak cam sekarang gelap dh...cehhh). aku g ikot bapak budak cina tu, siap pimpin tangan lagi tawww...dak cina tu plak g pimpin tangan mak aku...hahaha poyo siot!
  • pernah simpan batu kerikil merah tu dengan harapan selepas beberapa hari akan bertukar jadi asam boi tu...cehhhh bengap betol aku nihh...
  • naik basikal ngan angah...tapi masuk longkang...ceisss tercabar kewibawaan aku sebagai pembawa basikal,....setengah jam kot nak tolak basikal naik atas balik...ahahah
heheheh....itu sajelah kot yang nak dikongsi....padahal banyak lagi...
bila dikenang2, kenapalah kita takleh ingat kenangan time kecik kn????kenape3???
mesti seronok...hehehhe..anyways thanks mak coz bertahan gn prangai nakal sy selama ni.....

Love u mom!!!!muah muah muah!sayang mak!

2 comments:

jinkamen said...

salam budak nakal hehehe
sebenarnya bukan nakal tu...tu terlebih aktif, budak terlebih aktif ni selalunya bijak dan pandai...tengok laa empunye blog ni kan pandaiii...hehehe

Cik Sara Aspalela said...

ak ah kan...memg pndai...pndai klentong...ihih