Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Thursday, December 23, 2010

It's Not Fair!!!

Hyeeee....kita berjumpa lagi setelah sekian lama aq tak menulis kan.....bukannya takde masa..cuma aku cam malas sikit kan.....

Berdasarkan tajuk di atas tu kan...apanye yang tak adil kan????camni ha...biaselah cuti2 sem gini...aku rajin tengok tv....then sekarang ni aku nga follow Australia Next Top Model....then aq cm over excited and i started to google who is the winner for Australia Next Top Model for Season 5.....and the winner is Tahnee!ya I agree she is beautiful and all that....but what not fair is>>>>>>
  • some of the contestants have experience in modelling carrier and even a contract with modelling agency....
  • so....is that fair for other contestants to include some professional in this contest....
  • ya maybe they are not professional yet....but they have some experience and have done photo shoot for magazines, etc....soooo supposedly they do know to do the model walk right???
  • yes life is not fair....and the winner for this cycle is a professional model....that I do not agree at all...
Australia's Next Top Model Cycle 5.png
so.....sememangnya aku sangat tidak setuju dengan konsep pertandingan yang macam ni....for sure dorang ni ada advantage from the rest of the girls kan...ceh..baik xpayah wat contest.... *sigh*


so ni lah de pemenangnya.....cantik kan...time tengok show ni memang langsung tak jangka yang dia ada pengalaman.....coz de ni cam pemalu....hehehe... 
well, maybe its part of their plan kan.....ha dia ni baru je 16 tahun....woah!

ni plak pesaing Tahnee in final....she is Cassi van den dungen...
dia ni xdisukai sangat oleh other contestant....coz suka tunjuk pandai and dia panas baran...
b4 msuk contest ni dia kena masuk class anger management dulu....hahaha
tp dia end up dapat pix yang marvelous stiap kali photo shoot..heheh
this is clare venema.....another professional model...huhuh...patut pun nampak confident...ceh3

ni plak Adele Thiel....pun professional model....cantik kan...hihi

hehehe...sampai di sini sahaja lah bebelan aku terhadap ketidakadilan di donia ini...hehehe....papaiii

2 comments:

jinkamen said...

salam..
wow cantiknye'
tapi cantik lagi gadis melayu..:)

Cik Sara Aspalela said...

wassalam....hehehe...memg gdis mlayu ni cantik2 belaka....isy seram sy tgk...cntik sgt!kagum...heheheeh