Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Wednesday, February 10, 2010

Pekak, Malas atau Moron????

Itulah persoalannya hari ini.....
Luahan hati aku berterusan lagi...
Nak wat cane...perkara yang berlaku pun berterusan
aku tak faham lah dengan sikap sesetengah manusia ni
yang boleh ambik sikap TIDAK PEDULI!!!

Adalah seorang insan di rumah aku ni...
sikap tidak ambik peduli dia ni sudah di tahap yang amat serius....profound!!
cubalah kamu yang bace blog aku ni BAYANGKAN
kami masak air then cerek tu pun berbunyi lah....menjerit minta dipadam....
insan ni ada berdekatan gn cerek tu...but still she did not moved at all....
dia tak bangun pun nak tolong padam (walaupun dah berbunyi lama)
ok lah kalau 1st time bunyi aku boleh bersangka baik lagi (maybe dia tak dengar kot????)
tapi kalau dah berulangkali berlaku, adakai dia ni MALAS? PEKAK? MORON?

perkara yang kedua pula...
biasalah sidai baju ampai mesti tarik kat tempat panas kan...
biasalah nak cepat kering...
tapi kat Tanjong Malim ni kebiasaannya petang hujan...
kadang-kadang kami tiada di rumah nak angkat baju...
so sesiapa yang ada kat rumah tolong angkatkan (biasanyalah)
ada yang sidai kat pagar rumah coz lagi cepat kering...

insan ni pulak dia punye ignorance sampai tahap
bila hujan dia angkat baju dia sendiri je...
yang kat pagar dia biarkan...
ampai pun dia tak tolong tarik masuk...
padahal yang kat pagar tu baju kawan sebilik de gak...
what's wrong with he????
is she nut???
or maybe she have some mental problems here????
urgh i don't know....
kenapa??????

sekian sahaja....
terima kasih

2 comments:

Ms.Independant said...

kalo my mOm tgk...
mesti dh kene mrh.
sungguh selfish!

Sara Exora said...

betul3...ini olang memg kaki 'jual ikan' punyer...
tak boleh tahan maaa