Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Tuesday, February 9, 2010

Lebih Tua Doesn't mean Lebih Bagus~~~

haiiiii.....
aku cuma nak meluahkan perasaan kecewa aku di sini...
hal ni berkenaan sikap gadis-gadis yang duduk dalam rumah sewa ni ha....
aku kecewa sebab dorang nih x geti nak jaga kebersihan rumah...
taw la dok bilik atas tapi xkan lah xboleh nak bersihkan rumah...
ad penyewa baru pun perangai 2 kali 5 gak...
same je....

yang tak best tu kan, dorang ni lebih tua dari aku...
patotnye dorang lebih matang
patut dorang yang guide kami ni ha...
tapi ntah perangai haprak...
sampah tak buang...
pagi tadi aku buang sampah tengok ada ulat sampah...
sampah tu banyak sampah polistrin dorang je taw...
hari-hari asyik orang yang sama je buang sampah....(memang haprak)
dah makan terus terperap kat bilik...
apa-apa hal sal rumah pun x amik peduli... (perempuan jenis apa ni ha????)

haisssyyyy....taw lah ni sekadar RUMAH SEWA kita saje...
tapi tetap rumah kan kan kan...
so jaga lah cam rumah kita kat kampung tuh....
pandai2 lah kn....

bila la nk berubah.....
kuar rumah pakai cantik-cantik...
tp kalau rumah cm haprak baik xyah...

sekian, terima kasih.

5 comments:

cakura_ said...

btol ar...
sme jgk ar mcm omh sewa aku kt sni...
kes nye sbjik mcm kes ko nie...
x taan dh...
nk pndah syg..
so..,kne sbr je ar kn..
tp kdg2 aku maen perli je owg cmtu..
die leyh sakit kn ati kte..
kte sakit kn ati die jgk..
huhu..

Sara Exora said...

huh...memg...tp dorg leh wt muka tebal gak...xtw lah knape...xd sikap amik berat,kerjasama...kdg2 plik tgk org cni...kang kte mak x ajr kemas rumah cm kurg ajr sgt kn...nk wt cane..prempuan pn dr thap kbrsihan sme taraf gn laki...saboaje le gn makhluk cni

Zulkifli Shawal said...

alamak same la mcm uma aku neh!
asek² muke aku je buang smpah.
org cani sng jek..
amek smph td, letak dpn pntu dia..haaaklu x phm2 sound jek!

Sara Exora said...

hahahha...nk wt cne zul...
dh kita je yg rase rimas...dorg leh wt slambe je

ISA PUDDIN said...

huhu
walaupun saya x duk umah sewa
duk hostel je
tp alhamdulilah la
budak2 laki kat sini tau jaga
buang sampah
tp yg pnas
kt tandas 2 ha
da makan x nak basuh pingan
aiyooo
biar je x basuh1\2