Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Thursday, January 7, 2010

Saya amat suka makan!!

Hye kepada sesiapa yg sudi singgah blog nie.....
heheheh...walaupun takde ap sgt kt sini...
AKU SUKA SANGAT MAKAN!!!
ha tu dye key word tuk entry baru ni.....
kenapa aku suka makan????
ntah lah...perot aq besar kot...hehehe
sampaikn si pari gelarkan aq ni tong sampah....
cz blh mkn byk dr dia...hehehee


malam tadi Pari ngan Datin blanje kami makan...
siape kami 2????
mereka adalah aku,syue,lala,ila, en. sarib gn sarhan....
Datin gn Pari ni dpt biasiswa KPM,2yg dorg berniat murni blanje ktorg mkn ni...
Alhamdulillah...kenyang aku mlm tu...


pas mkn g rumah en. sarib nih (lecturer kod tangan kami)
dye ajk mkn durian gn karaoke...
ap lagi si lala gn ila hidup teros!!!
semangat berkaraoke...
aq ni je yg xsemangat...(cz xtaw lgu lma) hihihhi....
then mkn durian!!!besh woooo...

Pari dalam cubaan makan kulit durian!!


P/s: Thankz Pari gn Datin atas kemurahan hati korang.semoga murah rezeki!!!

2 comments:

Zulkifli Shawal said...

asek mkn jek kurus gak!

Sara Exora said...

mne de kurus!!!sume kte dh mkin gmuk lh...hahaah