Welcome! :)

Assalamualaikum.

Selamat datang saya ucapkan kepada yang sudi singgah di blog ini. Anda akan nikmati pelbagai promosi hebat setiap bulan. Antara produk yang ditawarkan adalah produk kesihatan Catalyst, baju kurung moden, Naturactor original dari Jepun, dan pelbagai design bag yang menarik. Untuk maklumat lanjut boleh pm saya di FB dan singgah CSA Butik for Men & Women.

Nikmati promosi hebat bulan ini!

  • Free postage untuk pembelian combo produk Catalyst. Nikmati lebih penjimatan! Harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi!
  • Nikmati potongan 10% bagi setiap pembelian baju kurung moden. Free postage apabila anda share page CSA Butik for Men & Women.

Thursday, January 7, 2010

Kenapa Lelaki selalu camni ha?????

Helow semua!!!!
hemmm dh lme sbenarnye aq nk post bnda alah ni...
cme xdek mse je...
coz aq bz tengok movie kan...heehe
tu saje benda berfaedah yg aq leh buat tuk isi masa lapang...
hehehehe.....


emmm aq bukanlah nk bersikap bias....
kenyataan di atas bukanlah melambangkan semua lelaki camtu...
cumenye kebanyakanlah camtu...
so janganlah terase kalu korg bkn camtu keh....
bukan apa,aq perhatikan laki ni if dh ad awek pn suke usha2 pompuan len....
kenapa ha????
cam ap sebenarnye yg dorg nk ni???
gayanya cm dorg xbahagia gn hubungan tu...
xsedar ke tindakan dorg tu secara tak langsung mnyebabkan awek de malu...
ceiissss....pelik kan laki cmni...
mengapakah??????
aq harap my bf xd lah cni kn...
kn syafiq kn....???


P/s: If syafiq wt camtu kn...emmm aq smackdown kot...hehehe (gurau aje)

2 comments:

Zulkifli Shawal said...

bf sape lak tuh..ahaha
beware.naseb aku x cmtu. :D

Sara Exora said...

bgus lh klu zulkifli bkn cm2 kn...ad lah laki ni klu de on9 ym jew kte nk usha2...pdhal dh ad awek pn...ntah pape kn.dr skola lg de cni..hahah